keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Pyyhkeen ostin.

Kävipä tässä niin päivänä eräänä että kirppareilta kangashamstraus tuotti mulle vähän enemmän kuin yhden päivän palkan. Satuin löytämään pilkkahintaan kaksi Marimekon pussilakanaa, joista leikkasin saumat pois ja laitoin huutokauppaan facebookiin. Siitä innostuneena menin sitten taas tänään apajille, mutta ihan vastaavia löytöjä ei nyt tullut tehtyä. Mä en jotenkaan itse perusta Marimekosta juurikaan. Olen melkein rikollinen kun totean, että nekin kankaat mitä myin, oli musta lähes rumia. :D Vaikka makuja on monia. Kamalina pitää moni näitä mun retroaarteitakin.. :)

Niistä puheenollen, tänään löysin kivan kylpypyyhkeen. Yks vanha pyyhe onkin hiusväristä ottanut vähän itseensä ja sen vois heittää menemään. Mutta sitten kun on tämmönen nuukajussi joissain asioissa, mietin että kyllä sekin yksi iso pyyhe pitäis vähintään joillekin koiranpennuille saada. :D Ei ihme että tavaraa kertyy kun aina miettii, raaskiiko heittää kuitenkaan IHAN roskikseen.



10 kommenttia:

  1. Komea pyyhe, eikä ollut edes hinnalla pilattu. Meillä menee kaikki pyyhkeet ihmisten käytöstä koirille ja sit viel sen jälkeen siivoukseen. Sit vasta pois :D

    Tulipa mieleen et pitää tarkistaa milloin tänne avattiin se uus Kontti. Perjantaina aukeis uus Lanttila, et jos viikonloppuna menis kiertämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kontti on kyllä mun suosikkipaikka. Toisaalta, näissä asuinneliöissä olis huomattavasti vähemmän kaikenlaista jos en ikinä olis kuullutkaan koko paikasta. Konttejakin on kyllä niin erilaisia. Täällä meillä on tosi hyvä tuunausosasto, jossa 5e/kg hintaan kankaita, nappeja, pitsiliinoja, kuminauhoja ym. Joissain muissa Konteissa taas tuommonen osasto on ihan olematon.
      Huomenna tänne puolestaan aukee uus Fida. Olis kahvitarjoilu ja kaikki. Voi olla että on "pakko" käydä kattomassa. Tiedä mitä kaikkia aarteita siellä odottaakaan.. :D

      Poista
    2. Kävin tutkimassa ja vasta maaliskuun alussa aukeaa tuo meidän Kontti. Siihen asti tarvii ventata :P

      Mäkin kävin tänään Fidassa ja löysin kivan 70-lukulaisen Fisher Price matkailuauton alkuperäisessä laatikossaan :) Harvoin sieltä löytöjä tekee.

      Poista
  2. Onpa upea pyyhe! Jostain syystä mä en ikinä löydä isoja pyyhkeitä mistään, kauniita käsipyyhkeitä on kyllä tarttunut mukaan useampi.
    Mä olen pilkkonut vanhat pyyhkeen ompeluihin, suurin osa on mennyt istuintyynyjen täytteeksi. Kun en mäkään osaa ikinä heittää mitään roskiin, jos asia vielä jonkunlaisen käyttötarkoituksen saa keksittyä. Ja paljon tulee sitten tarjottua ilmaiseksi fb:n materiaalipalstoilla eteenpäin.

    Ja joo, mäkin oon välillä miettinyt, onks mussa jotain vikaa, kun en suuremmin tykkää Marimekosta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi, että käsipyyhkeitä löytyy paljon useemmin. Niin joo, täytteeksi johonkin! Voiskohan pyyhepalan laittaa pannulapun sisälle -mahtaako se eristää kuumalta yhtään..? Jos laittas jotakin kivaa retropuuvillaa molemmin puolin, sitten froteepyyhettä väliin ja saumurilla reunat. :) Täytyykin googlailla tai kysellä facen ompelupalstoilla.
      Noi materiaalipalstat on kyllä hyviä. Ihan käsittämättömiä asioita ihmiset projekteihinsa tarttee. Vaikka toisaalta kun niitä kuvia kattelee, niin aina miettii itekin että mitähän tuosta keksis, pitäiskö varata. :D Loputon kierre. :D

      Poista
  3. Siis WAU!! Ny on komee pyyhe meinaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja mä tykkään Marimekosta. En kaikista kuoseista todellakaan, mutta pari luottosuunnittelijaa sieltä kyllä löytyy. Harmittaa vaan kun Marimekon laatu on nykyään kehnoa. Normihinnalla niitä ei viitsi juuri ostella, mutta aleista käyn kaapimassa parhaat päältä. :)

      Poista
    2. Juu, kyllä kelpaa suihkussa käydä! :D Sinisävyinen retropyyhe vielä odottaa löytymistään..

      Poista