lauantai 9. helmikuuta 2013

Lähtölaskenta, 7 päivää

Viikko vielä niin kone suuntaa kohti Uutta-Seelantia. :) Tänään oli meininki käydä kaupungilla hankkimassa pieniä tarpeellisia juttuja reissuun.


Tuohon tea tree -öljyyn oon tutustunu vasta aika hiljattain. Luin, että se on tehokas ihonpuhdistaja. Laitoin sitä itsetehtyihin kuorinta-aineisiin joulun alla (ja pari lahjansaajaa pyysi jopa ainesosalistaa!) ja joulupukilta sain sellasen "spottilitkun". Siskolla oli mukana kyläreissullaan tuota yllämainittua puhdistusgeeliä ja kävinpä hakemassa nyt sitten itellekin. Sitten työkaverini suositteli tuollaisia puuteripapereita tai mkä lie niiden suomennos sitten olisikaan. Tuollasissa reissuolosuhteissa aika käteviä! Eikä tuu ihosta sen näköinen että olisi paksulla pakkelilla peitetty kun toi imee itseensä rasvaa. :) Äsken kokeilin yhtä ja hurraa!


Hiustuotteet alkaa kanssa vedellä viimeisiään, joten reissulle pitää olla uudet. En ole täällä ikinä poikennu missään kampaamotuoteliikkeessä, eikä näin ollen edes ollu näkemystä, missä Osiksia täällä myytäis. No, kiertelin Anttilassa hakemassa muita juttuja ja siinäpä oli yhdessä pikkunurkassa putiikki, jonka ovensuussa oli hyllyssä Osiksen lakkoja ja lappu erikoistarjouksesta. Sai 4e halvemmalla lakan ja geelistäkin 2e pois. :) Strongia vaatii mun hiukset ja oon huomannu, ettei kaupan hiustuotteista ole oikein mihinkään. Kun Osis-tielle lähdin, en oo haikaillu muiden perään. :)


Sit kaikenlaista pikkujuttua; Natusan-käsirasva on oikein tosi hyvää! Luulin merkin perusteella alkuun, että noi on vaan vauvojen tuotteita mut olin väärässä. Nenäliinoja en oikeestaan ikinä osta kaupasta -serla ajaa ihan saman asian edullisemmin. Serlarullan kuskaaminen lennolla vaan vie vähän tilaa.. Dödö, puuteri ja peitepuikko ovat loppumassa jokainen.


Sorruin hankkimaan muutaman vaatteen ihan kaupasta, enkä kirpparilta. Yövaatteet on yksi, mitä en oo ikinä kirppareilta hankkinut. Nappasin yöpaidaksi nuorenosastolta raitapaidan joka tuntui kivalta. Liekö syynä luomupuuvilla? :) En tiennykään että H&M:llä on joku conscious-merkkikin.. Vaaleensiniset farkut ei oo perusteltu millään muulla kuin "mä haluun" -fiiliksellä. Pari t-paitaa sai kympillä ja koska oli turkoosi ja mintunvihree samassa nipussa niin aivan perusteltu hankinta.


Apteekista poikkesin hakemaan maitohappobakteerivalmistetta. Suositteli tuollasta kun sanoin että reissuun on tarkotus lähteä. No, sehän sieltä tiskin alta vielä sitten laitto lisäks pienen näyteputkilon päivävoidetta sekä jotain aurinkotuotteita. :) Nyt kun kattelen ikkunasta ulos niin vielä kovin kaukaselta tuntuu aurinkorasvojen levittäminen.

En enää nauti shoppailusta siinä määrin kuin vaikka 10v sitten. Lista tarvii olla ja sen mukaan siirtyä paikasta toiseen ja heti ulos kun on tarvittava löydetty. Tänään lähdöstä kotiinpaluuseen kului 2,5h, joten noin 2h oli sitä kauppa-aikaa. Tiger on heikko kohtani ja koskapa siellä oli nyt helmikuun uutuudet ja tiesin, että kk ehtii vaihtua mun reissun aikana niin menin viimiseks kiertämään kaupan. Eräs hankinta olikin jo mielessä valmiiksi:


Paperipallot, 1e/kpl. Ostin 4. Voi olla että nää koristaa ravintolapäivän kojua toukokuussa! Siihen saakka vois aatella et päiväkodista löytyis joku kiva paikka näille, vaikkapa lepohuoneen katto!


"Mun sy-sy-sydämestä puuttuu palanen ja uu-uu-se on ton näköneeeeen"... Jos kohtaaminen hymyilyttää niin on kai oletettavaa, että elämäntaival jatkuu yhdessä? :D Hinta 4e. Ja perustelu hankinnalle oli se, että tonne voi pakata hyvin vaikka Sinisen Siiven Puodin pöllöt.

Kotiin päästyäni tekaisin kaapissa olevista aineista kasvispizzaa; sipuli, tomaatti, paprika, fetajuusto, basilika ja oregano. Oikein hyvää! :)


Nyt olis loppuilta aikaa jollekin kivalle puuhalle. Taidan hakea autosta matkalaukun, tyhjentää sen kirpparikamoista ja alottaa tuunaushommat. Loihdin laukulle vähän uutta ilmettä, että erottaa sitten hihnalla helposti! ;) Kuvamateriaalia tästä kun on valmista!

2 kommenttia:

  1. Hurraa hurraa hurraa tälle hyvän mielen postaukselle, mä oon täällä repiny hiuksia kun mulla on lähtö huomenna ja kaikki siivoukset, pakkaukset ja juoksevat asiat ihan kesken ja oikeastaan mun pitäisi 1,5 tunnin päästä olla lähdössä ystävän synttäreille pakkelit naamassa ja tukkakin on vielä pesemättä. AAAAAAAAAArgh!
    Mutta niin vaan tuli hyvä mieli tästä, et pomppaan heti pystyyn ja säntään suihkuun! Tosi kivoja tuotteita ja hankintoja, kiva apteekkihenkilö joka anto näytteitä ja nam tota pizzaa!
    ps. Mun Tikrussa ei näkyny noita värikkäitä palloja LAIN!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tää bloggaamisen mahti -puolin ja toisin! :D Ja mitä viimehetkeen tulee, ni sitä löytää pakon eessä itestään yllättävää tehokkuutta! Oli kyllä hyvät shoppailut ja kivan helposti löytyi kaikki, ei ehtiny tulla ees nälkä! Se on yleensä hyvä mittari siihen, onks kestäny liian kauan. Äsken tyhjensin matkalaukun kirpparikamoista, kuvasin ne kaupattavaks yhdelle palstalle ja nyt sitten tuunauksen pariin, tsihii! Hyviä pakkauksia sinne!

      Poista